Nadat Arie de Klerk een woning in Ridderkerk had gekocht, begon hij zich te ergeren aan de scheefstand. In zijn zoektocht naar een oplossing kwam hij bij URETEK terecht. De URETEK FloorLift® methode loste het probleem in 1999 succesvol op. En na al die tijd is Arie de Klerk nog steeds erg blij met het resultaat.

“Destijds was URETEK vooral actief in het liften van bedrijfsvloeren en wegen”, vertelt Arie de Klerk. “Mijn huis was een van de eerste woningen die ze aanpakten. De mannen van URETEK kwamen dan ook eerst grondig controleren of de ondergrond geschikt was voor hun methode. Gelukkig bleek dat het geval en ze wilden de uitdaging graag aangaan.”

Groen licht
“Zelf vond ik het ook wel een uitdaging. Ik wilde voorkomen dat de oplossing voor nieuwe problemen zou zorgen, zoals scheuren in de muren of kapotte leidingen. Daarom heb ik vooraf goed bij diverse professionals geïnformeerd of de URETEK-methode geen kwaad kon. Nadat ik ook van hen groen licht kreeg, heb ik meteen een afspraak met URETEK gemaakt. Toen ze met twee grote wagens aankwamen en aan het werk gingen, trokken ze veel bekijks: iedereen was benieuwd hoe het zou gaan.”

Alles nog keurig recht
“Na twee dagen secuur werken was het probleem opgelost: aan de kant van de ergste verzakking is mijn huis circa 8 cm gelift, aan de andere kant ongeveer 2 cm. Het resultaat was toen al fantastisch – en dat is het nog steeds. Na bijna twintig jaar is er niets meer verzakt: alles staat nog keurig recht. Hoe ik dat weet? Voordat URETEK aan het werk ging, stroomde het water op het aanrecht steeds een bepaalde hoek in. Na het liften is dat nooit meer voorgekomen. Dit is dan ook een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan!”