De betonvloer van een drogisterij in Genemuiden vertoonde halverwege de winkel een vervelende knik in de vloer, veroorzaakt door een verzakking. Gevaarlijk, want winkelend publiek zou hier over kunnen struikelen. Het probleem werd keurig opgelost met de URETEK FloorLift® methode.

De eigenaar van de drogisterij had al diverse oplossingen overwogen, zoals het uitbreken van de vloer en het plaatsen van nieuwe funderingspalen. Dure ingrepen, waar hij tegenop zag. Toen hij Geert Beugeling – eigenaar van Beugeling Bouwinspect – om advies vroeg, kwam die met een andere oplossing: de URETEK FloorLift® methode.

Holle ruimte opgevuld
“Ik werk vaker samen met URETEK, op een heel plezierige manier”, vertelt Geert Beugeling. “Gelukkig kon URETEK ook bij dit project ondersteuning bieden. Onder de winkelvloer bevond zich een holle ruimte, waardoor een deel van de vloer geen ondersteuning had en dus was verzakt. URETEK heeft deze holle ruimte perfect opgevuld, waardoor de winkelvloer weer keurig vlak kwam te liggen. Sneller en goedkoper dan de andere opties die de winkeleigenaar had.”

Heel mooi resultaat
“Ik heb het vaker meegemaakt, maar het blijft nog steeds mooi om te zien hoe een vloer weer langzaam omhoog komt. De opdrachtgever is erg tevreden, hij vindt het resultaat geweldig. En ik natuurlijk ook. Er staat alweer een nieuwe samenwerking met URETEK op de rol!”

Drogisterij Genemuiden URETEK floorlift
Drogisterij Genemuiden scheur in muur URETEK Floorlift
Drogisterij Geneuiden scheur in muur gedicht URETEK Floorlift