Probleem van ongelijke bewatering opgelost

Een deel van de betonnen vloeren in het opkweekgedeelte van een groenteveredelingsbedrijf in het Westland was plaatselijk verzakt. De oorzaak: de slechte bodemkwaliteit. Het gevolg: ongelijke bewatering van de planten en achterblijvend water op de vloer. Hoog tijd voor de URETEK FloorLift® methode.

“We waren al eerder tegen dit probleem aangelopen”, vertelt een medewerker van de opdrachtgever. “Destijds is het probleem netjes opgelost door URETEK. Toen er ook op andere plekken verzakkingen zichtbaar werden, hebben we URETEK opnieuw om hulp gevraagd.”

Flexibel
“Het was even lastig om een geschikt moment te vinden voor de uitvoering van de werkzaamheden, maar gelukkig is URETEK erg flexibel en konden we toch snel een afspraak inplannen. Ook tijdens de werkzaamheden waren de mannen heel flexibel. De uitvoering ging helemaal volgens een van tevoren bedacht schema: heel knap en erg plezierig dat zij dit zo goed kunnen voorspellen en voorbereiden.”

Open voor wensen
“Wat ook erg prettig was, is dat de mannen van URETEK openstaan voor wensen van hun klanten. Zo werken wij volgens een streng hygiëneprotocol en dit was geen enkel probleem: de richtlijnen werden keurig en zonder morren nageleefd. Alles gebeurde in goede samenwerking en overleg. Het resultaat is geweldig: de vloeren liggen weer keurig recht. Ik ben heel tevreden!”