Verzakte vloer herstellen door bodeminjectie

Wanneer u in uw woning of bijgebouwen problemen heeft met een verzakte of scheefliggende vloer, biedt URETEK uitkomst. Met onze innovatieve FloorLift® methode brengen wij uw verzakte vloer weer probleemloos op het oorspronkelijke niveau. Deze techniek is snel, eenvoudig en leidt tot minimale overlast.

FloorLift® methode

3-stappen-floorliftmethode-uretek

Het liften van kostbare en unieke vloeren

Sommige vloeren zijn dermate kostbaar of uniek dat er niet in geboord mag worden. Bijvoorbeeld bij een waardevolle tegelvloerafwerking of een monumentale vloer. Ook hiervoor biedt URETEK in veel gevallen de juiste oplossing: onze unieke zijdelingse-injectiemethode. Bij deze techniek wordt er van buitenuit gewerkt. Zo voorkomen we dat een kostbare en unieke vloer wordt beschadigd.

De voordelen op een rijtje

De herstelmethoden van URETEK kennen vele voordelen ten opzichte van andere methoden voor het herstellen van verzakte funderingen en betonvloeren:

Geen overlast - uretek benelux

Geen overlast

Hak- en breekwerk en ontruiming zijn niet nodig. Vloerbedekkingen zoals parket of plavuizen, hoeven vaak niet te worden verwijderd en er wordt geen gebruik gemaakt van groot en zwaar bouwmaterieel. U ondervindt geen overlast en hoeft uw woning niet te verlaten.

Snel en kostenbesparend - uretek benelux

Snel en kostenbesparend

De herstelwerkzaamheden zijn binnen één of enkele dagen afgerond.

Geen overbodig werk - URETEK benelux

Geen overbodig werk

Met onze FloorLift® methode kunnen we zeer doelgericht werken. Uitsluitend het probleemgebied wordt behandeld. Omvangrijke ingrepen bij het vloer- en funderingsherstel kunnen hierdoor achterwege blijven.

Nauwkeurig - URETEK Benelux

Nauwkeurig

Dankzij continue lasercontrole en de unieke eigenschappen van de producten, kunnen we uiterst precies werken en de stand van de vloer tot op de millimeter nauwkeurig corrigeren.

Milieuvriendelijk - URETEK benelux

Milieuvriendelijk

Onze FloorLift® methode voorkomt belasting van het milieu.

Duurzame en bewezen oplossing - URETEK Benelux

Duurzame en bewezen oplossing

De FloorLift® methode is een door en door beproefde technologie die zich in de praktijk bewezen heeft met duurzaam resultaat. Zie ook onze referenties